Contact

Wil je deelnemen aan een betalende cursus en heb je daar vragen over? Mail me dan op mail@versiercursus.com, dan help ik je verder.

Ben je op zoek naar betalende, persoonlijke coaching? Mail me dan op geert@versiercursus.com en leg me kort je probleem uit, waarna ik je de mogelijkheden en prijzen zal uitleggen.

Wanneer je me wil contacteren met andere vragen, dan kan dat het snelste via E-mail:

mail@versiercursus.com

En hier is het PostAdres:

 

FAQ

- Wat gebeurt er wanneer ik bestel?

Wanneer je bestelt krijg je automatisch (bij PayPal en Ideal) of manueel door mij (wanneer je voor overschrijving kiest) toegang tot de cursus. Dat is een pagina, enkel voor klanten, waar je de cursus kan downloaden.

- Hoe werkt de niet tevreden geld terug garantie?

Indien je om één of andere reden niet tevreden bent, dan volstaat het om binnen de 4 weken na je aankoop een mailtje te sturen naar mail@versiercursus.com en me de terugbetaling te vragen. Die wordt binnen de 4 werkdagen uitgevoerd.

- Zijn er nadien nog kosten?

Neen, dit is een eenmalige betaling.

- Hoe plaats ik de bestanden op mijn MP3 speler?

Je kan de bestanden downloaden via een "zip" bestand. De MP3s zitten in dat zip bestand. Dus is het de bedoeling dat je de MP3s er eerst uit haalt, en ze dan zo beluistert of op je MP3 speler plaatst. Indien dit niet duidelijk is of je problemen ondervindt, stuur me dan gerust een mail op mail@versiercursus.com en vertel me even welke foutmelding je eventueel krijgt.

- Hoe kan ik je contacteren?

Je mag een mailtje sturen naar mail@versiercursus.com en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

 

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én in de relatie te vermijden