Krijg het antwoord op:
"Waarom wordt ze niet verliefd op mij?" of erger nog:
"Waarom bleef ze niet verliefd"

"Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open
toen ik meer inzicht kreeg in vrouwen en aantrekkingskracht"

Je gegevens zijn 100% Veilig en zullen nooit met anderen gedeeld worden.
De nieuwsbrief is volledig gratis en je kan je uitschrijven via een link die je in elke mail vindt. Hier is het privacy beleid.

"Wist je dat een vrouw zich tot jou aangetrokken voelt, of interesse verliest, afhankelijk van wat je tegen haar zegt?"

En dat geldt zowel tijdens de eerste indruk, als wanneer je met haar in een relatie bent.

Vandaar dat ik me ben beginnen verdiepen in hoe natuurlijke aantrekkingskracht bij een vrouw opgewekt wordt. De soort van aantrekkingskracht waarbij ze veel aan je moet denken, graag bij jou is, je wil zoenen etc.

Sinds ik die aantrekkingskracht begrijp is er veel veranderd op relatie-vlak.

Het blijkt dat er een hele wetenschap zit achter verliefd worden en verliefd blijven. Heb je je bijv. ooit al afgevraagd waarom vrouwen zo aangetrokken zijn tot "bad boys"? De reden is simpel: Bad Boys zorgen voor een magnetische spanning waarbij de vrouw zich afvraagt: "Houdt hij van mij? Of niet?".

De traditionele "nice guy" is daar helemaal anders in, hij laat er geen twijfel over bestaan en loopt bijna te koop met zijn gevoelens.

Ik wou een manier vinden waarbij ik vrouwen met veel respect kon behandelen terwijl ik tegelijkertijd meer impact had, waardoor ik meer controle kreeg over mijn liefdesleven. Ik wou geen passagier meer zijn en wou het stuur zelf in handen hebben.

Concreet gaan we het hebben over de vier fasen van een relatie:

1. Hoe kan je een vrouw het best aanspreken (welke zinnen gebruik je best wel en welke niet? (pickup lines zijn echt te vermijden))

2. Hoe vraag je dan haar telefoon nummer of gegevens? En op welke manier vraag je haar best uit voor een eerste afspraakje?

3. Wat doe je dan tijdens die afspraakjes? Waar praat je best wél en best niet over? Zijn er manieren waarop je kan weten of het OK is om haar te kussen? Hoe kus je haar best wel/niet?

4. Hoe ga je met haar om tijdens de relatie? Hoe zorg je ervoor dat de relatie niet saai wordt of dat je plots haar "beste vriend" wordt?

Wil je dat leren? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief en bekijk de andere soorten van coaching die ik aanbied.

3 soorten hulp

Gratis Wekelijkse Tips via E-Mail

De nieuwsbrief is de ideale plaats om te starten. Wekelijks stuur ik een artikel, een video of een audio bestand door waarin je leert hoe je betere resultaten kan behalen binnen je liefdesleven. Dat gaat van het aanspreken van een vrouw, tot hoe je de eerste dates kan aanpakken (en die eerste zoen), én vooral hoe je de relatie interessant kan houden zodat ze met jou verder wil gaan.

Downloadbare Audio Cursus voor 20 Euro

Als je een stap verder wil gaan en méér wil dan de nieuwsbrief dan is de downloadbare audio cursus een goede optie. Dit zijn MP3 bestanden waarin ik in detail uitleg hoe je een betere relatie kan 'vinden' én hoe je er dan aan kan werken. De cursus duurt 5 uur en je kan hem volledig van thuis uit en op eigen tempo volgen.

Meer Info
Prive Coaching (vanaf 99 Euro per sessie)

Mijn tijd is enorm beperkt en privé coaching geef ik slechts aan een select groepje van klanten. Voor de meeste mensen volstaat de hulp die je via de gratis nieuwsbrief of het downloadbare audio programma krijgt. Maar er zijn natuurlijk situaties waarbij hulp dringend is en een persoonlijke aanpak belangrijk wordt.

Meer info
Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden