Over Ons - Over Versiercursus.com

Ik ben in 2008 met deze site begonnen, eerst voor de lol om eerlijk te zijn. Ik was toen reeds een coach die mensen hielp om bijv. angsten te overwinnen, meer zelfvertrouwen te hebben etc. Aangezien ik zelf nogal wat uitdagingen gehad had op relatievlak en heel veel moest bijleren (met vallen en opstaan) wou ik ook hier m'n ervaringen met anderen delen.

Voor ik het wist werd de site bekend, werd ik gevraagd door magazines als Cosmopolitan om wat advies te geven, zaten er bekende Vlamingen en Nederlanders in m'n klantenbestand die relatie of datinghulp nodig hadden.

Ondertussen zijn we vele jaren verder en is deze site uitgegroeid tot een mooie community waarbij er meer dan 60.000 mensen op de nieuwsbrief ingeschreven zijn en de wekelijkse podcasts met tips e.d. volgen.

Naast de gratis nieuwsbrief (een echte aanrader ;-) ) bestaan er ook betalende vormen van coaching.

Ik heb meerdere soorten van betalende coaching:

Het Downloadbare Audio Programma van 20 euro

Als je een stap verder wil gaan en méér wil dan de nieuwsbrief dan is de downloadbare audio cursus een goede optie. Dit zijn MP3 bestanden waarin ik in detail uitleg hoe je een betere relatie kan 'vinden' én hoe je er dan aan kan werken. De cursus duurt 5 uur en je kan hem volledig van thuis uit en op eigen tempo volgen.

De Cursus kost 20 Euro, bestaat uit 5 sessies en je kan er via je computer, telefoon, tablet of MP3 speler naar luisteren. Wil je hier meer info over of bestellen? Mail me dan op cursus@versiercursus.com

 

De Privé coaching - 99 Euro per sessie

Mijn tijd is enorm beperkt en privé coaching geef ik slechts aan een select groepje van klanten. Voor de meeste mensen volstaat de hulp die je via de gratis nieuwsbrief of het downloadbare audio programma krijgt. Maar er zijn natuurlijk situaties waarbij hulp dringend is en een persoonlijke aanpak belangrijk wordt.

Bij Privé coaching krijg je een persoonlijke podcast. Dat betekent dat je me een mail stuurt met je volledige verhaal en probleem in. Ik denk daar enkele dagen over na, werk een strategie uit en neem alles voor je op in een MP3 bestand. Zo kan je er op eigen tempo naar luisteren, herhalen en het bijhouden. Wil je zo een privé coaching sessie bestellen of meer info? Contacteer me dan op privecoaching@versiercursus.com (opgelet, mijn agenda staat altijd goed vol, dus contacteer me zeker eerst om m'n beschikbaarheid na te gaan).

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden