Een belangrijke fout die de meeste mannen maken...zonder het te beseffen

Een man komt een knappe vrouw tegen, leert haar kennen en begint stilaan aantrekkingskracht te voelen. Naarmate het gesprek vordert begint hij zich beter en beter bij haar te voelen en denkt hij:

"wat zou zij van mij denken? Zou ik haar type zijn?"

En daar lag het probleem, want hoe liever hij haar zag, hoe onzekerder hij werd.

Ze gaf hem complimentjes hier en daar, zoals "ik kan echt goed met je praten". Maar verder dan vriendschap kwam het niet.

Frustrerend, denkt de man. Hij ziet dat ze graag bij hem is, maar waarom raakt ze hem nooit echt aan? Waarom voelt hij geen sexuele aantrekkingskracht van haar kant?

"Misschien is ze verlegen, misschien is ze...dit of dat" denkt hij; en hij werd meer en meer onzeker.

"Ik moet haar gewoon vertellen wat IK voor haar voel, dan is het ijs tenminste gebroken. Dan kan ik weg uit deze vriendschap en dan kan de echte relatie eindelijk beginnen."

Dus vertelt hij haar alles.

De knappe vrouw in kwestie was natuurlijk niet blind (en wist dit al lang), maar de man ziet iets raar in haar ogen, een soort van medelijden, terwijl ze zegt: "ik heb je echt heel graag en ik ben er zeker van dat je een vrouw heel gelukkig gaat maken, maar ik...."

Sinds dat moment is alles anders.

De man merkt dat de knappe vrouw steeds minder reageert op zijn berichten, dat ze minder wil afspreken... dat er een soort van afstand tussen hen gekomen is.

Wat liep hier fout?

Vrouwen hebben een hekel aan dit soort man. Ik kan het weten, ik was er zo eentje en heb dit meerdere keren mee mogen maken.

De fout die de man hier maakt is dat hij zijn emoties te snel toont, dat hij een mak lammetje wordt omdat hij verliefd is.

De man hier in kwestie denkt: wat ik voel, voelt zij ook als ik het erover heb. FOUT.

Dat werkt alleen als ZIJ al verliefd geworden is op de man.

Wanneer de man daarvoor zijn gevoelens probeert te uiten en het grote gevaar hier is dat eens de vrouw "oh neen hij is toch niet verliefd?" denkt, is het over. Vanaf dat moment kan ze onmogelijk naar de man opkijken en er toe aangetrokken zijn.

Is jou dat al ooit overkomen? Dat je extra vriendelijk en lief probeerde te zijn, maar dat dit alles zich tegen jou keerde en ze steeds minder interesse had daardoor?

En dat is nog maar één voorbeeld van zaken die een vrouw onmiddelijk afkeren en wegjagen.

Als je andere voorbeelden wil en de wekelijkse MP3 Podcast wil horen om je succes met vrouwen te verhogen, dan kan je je hieronder inschrijven (kost niets).

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden