Fysieke Aantrekkingskracht Opwekken?

Fysieke aantrekkingskracht kunnen creëren is een belangrijke vaardigheid wanneer je succes wil bij vrouwen.

Maar het is een moeilijke vaardigheid, dat heb je misschien al ondervonden. Wanneer een vrouw fysiek tot je aangetrokken is wil ze je veel aanraken, kijkt ze op een bepaalde manier naar je en is ze graag fysiek in je buurt.

Tijdens een gesprek kijkt ze diep in je ogen, en ook al komt er een knappere man in de buurt, toch heeft ze enkel oog voor jou.

Ideaal.

Maar hoe doe je dat dan?

Ik persoonlijk was vroeger volledig verkeerd bezig op dit vlak. Films uit Hollywood toonden me vrouwen die plots pas voor een man vielen wanneer hij zijn gevoelens eindelijk toonde, wanneer hij letterlijk achter haar aan holde (meestal in één of andere luchthaven "baby, don't go"), wanneer hij haar complimenten gaf of haar een drankje betaalde, wanneer hij rijk was...

Ik dacht dat ik het geheim gevonden had en probeerde net hetzelfde. Ik paste me steeds aan om een goede indruk te maken, vroeg haar "waar wil je gaan eten?" / "je vindt dit of dat toch OK he" / "heb je het naar je zin?" ...

Want, dacht ik, zo zorg ik ervoor dat die knappe vrouw graag in mijn buurt is en daardoor zal ze fysieke aantrekkingskracht voor mij voelen.

Jah...ik bleef met de neus tegen de muur lopen natuurlijk.

Elke vrouw werd mijn "beste vriend", zonder fysieke aantrekkingskracht.
En ik zat met de handen in het haar.

"ben ik niet rijk genoeg? ben ik niet lang genoeg, niet mooi genoeg, niet..." waren zaken die ik dacht.

En dat was fout. Vrouwen zijn anders dan mannen, ze reageren volledig anders en zitten anders in elkaar. Daar ging ik in de fout.

Een man kijkt naar het uiterlijk bij een vrouw. Dat is één van de eerste factoren die fysieke aantrekkingskracht kan creëren.

Ben je ooit al eens echt aangetrokken geweest tot een zeer lelijke vrouw?
Waarschijnlijk niet. Maar heb je ooit al eens een zeer knappe vrouw gezien met een "lelijke" man?

O ja.

Toen ik dat doorhad begon ik in te zien dat er iets anders speelde. Vrouwen vallen op iets anders, vrouwen voelen zich fysiek aangetrokken tot iets anders.

Vrouwen voelen meteen fysieke aantrekkingskracht wanneer je bepaald gedrag vertoond. Daar vallen vrouwen op, gedrag.

Uiterlijk is niet totaal onbelangrijk, maar veel minder belangrijk dan je misschien denkt. Een vrouw kijkt o.a. naar:

- hoe je loopt
- je lichaamstaal
- hoe je praat (tonaliteit, hoe snel/traag/zelfzeker je praat)
- hoe je je gedraagt rond en bij andere mensen
- wat je wel en niet zegt
- hoe je reageert op haar testjes

Hoe je haar doet voelen dus.

Het soort van gedrag dat vrouwen aantrekkelijk vinden is in één woord samen te vatten: leiderschap. Vandaar dat mannen met macht nooit een tekort aan vrouwen hebben, dat trekt aan.

In de Cursus ga ik veel meer in detail, maar zelfzeker gedrag bijv. gaat fysieke aantrekkingskracht creëren. Weten wat je wil, niet van mening veranderen omdat zij een andere mening heeft, je niet aanpassen aan haar om "lief" gevonden te worden, haar goedkeuring niet zoeken ("je vindt het toch leuk he, ben ik je type, mag ik je kussen, ik hoop dat we nog eens kunnen afspreken, als je dat goed vindt, oh je kan niet meer vanavond, kan je morgen?...")

Zie je waar ik naartoe wil?

Fysieke aantrekkingskracht is iets wat er komt omdat ze een bepaald gevoel heeft. Ze beslist er m.a.w. niet zelf over. Wanneer je aan een vrouw vraagt waarom ze fysiek aangetrokken is tot een bepaalde man, dan weet ze dat meestal niet (wij wel: haar borsten...(bijv)), maar het komt altijd neer op hoe hij haar doet voelen, of ze naar hem opkijkt of niet.

En als je bijv. steeds haar goedkeuring zoekt, niet DURFT te leiden, dan komt die aantrekkingskracht er niet.

En dat leiden, dat gedrag dus, dat ziet ze aan hele kleine dingetjes zoals de manier waarop je de ober roept, de manier waarop je zelfzeker een tafeltje uitkiest, de manier waarop je niet toestaat dat zij met je voeten speelt etc...

Als je daar meer over wil leren kan je je hieronder opgeven voor de tips & advies via E-mail.

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden