Hoe kan je een vrouw aantrekken?

Een vrouw aantrekken is niet moeilijk...eens je weet hoe het moet. Door te leren waar het meestal fout loopt kan je ook zien hoe het dan wel gaat.

FOUT 1: HINTS geven dat je haar graag ziet

Dit is een belangrijke fout. Stel je leert een vrouw kennen en je hebt er een afspraakje mee. De meeste mannen voelen dan de onweerstaanbare drang om haar complimentjes te geven. Meerdere complimentjes.

Daarna gaan ze "hints" geven door iets te zeggen over de toekomst "ah dat kunnen we volgende keer doen", door haar misschien ronduit te vertellen dat ze verliefd zijn of haar graag zien.

Maar dat is veel te vroeg.

Als man vallen wij op het uiterlijk, wij kunnen zeer snel beslist hebben dat "zij" de ware is. Een vrouw heeft meer tijd nodig, omdat zij veel minder naar het uiterlijk en eerder naar het gedrag kijkt.

Als jij dan te snel te melig, te lief wordt, dan val je meteen in de vriend categorie.

De meeste mannen denken: ik zie haar graag, dus wanneer ik haar dat vertel zal zij me ook graag zien.

En dat is logisch, want als jonge man hoor je overal "vertel haar gewoon hoe je je voelt".

"Hoe JIJ je voelt heeft GEEN weerslag op de Aantrekkingskracht die ZIJ voelt"

Maar hoe jij je voelt heeft geen enkele weerslag op de aantrekkingskracht die zij voelt. Ken je een vriendin of een vrouw die verliefd is op een bad boy? Waarvan zowel jij als zij weten dat zij veel beter verdient,..., en toch is ze verliefd?

Hoe de man zich voelt heeft geen belang, dus vertel het niet in het begin van de relatie, vooraleer je overduidelijk ziet dat ze zelf gevoelens gekregen heeft.

Als je die ene fout al overslaat, als je haar de ruimte geeft om zich af te vragen: zou hij me graag zien? Dan kan ze verliefd worden.

Maar dat is niet alles natuurlijk. In de eerste Nieuwsbrief bespreek ik de 6 grootste fouten die mannen maken bij vrouwen. Eén van die fouten kan al volstaan om haar kwijt te raken.

Als je die tips wil ontvangen dan kan je je hieronder inschrijven.

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden