Hoe spreek je een vrouw aan, met welke openingszin?

wat kan ik als openingszin zeggen" hoor ik al sinds ik in 2004 begon met het geven van een versiercursus.

En eigenlijk loopt het daar meteen al deels mis.

Vroeger kon ik bijv. een aantrekkelijke vrouw tegenkomen ergens en meteen ging er een belletje rinkelen: "dat is ze Geert, daar moet je op afstappen,...alleen...wat zeg je ertegen? Wat kan ik zeggen zodat ze meteen voor me valt of toch ten minste niet kwaad is dat ik haar aanspreek?..."

Minuten kon ik dan blijven staan tot ze of dacht dat ik een stalker was, of ergens anders naartoe wandelde.

Daarna dacht ik dan: "ah, de volgende keer kan ik dit of dat zeggen, jah, dat ga ik doen".

En de volgende keer...bleef ik opnieuw gewoon staan.

Stom he?

Hoeveel kansen dat er niet verloren gaan door zo'n gedrag. En weet je, de reden dat het hier misloopt is omdat ik door de vraag "wat kan ik zeggen zodat ze me meteen graag heeft" al METEEN haar goedkeuring aan het zoeken ben, haar meteen al super belangrijk vind terwijl ze nog niet eens bewezen heeft dat zij mij wel waard is.

Want als ik dan toch al eens ging, dan stond ik er letterlijk met knikkende knieën, soms stotterend en zowieso met een bonzend hart in de keel. Goed kan zoiets natuurlijk niet aflopen.

Om dat op te lossen ben ik in de VS cursussen gaan volgen van PUAers zoals Mystery, die je misschien kent. Het probleem was dat zij technieken gebruiken waarbij je je bijna als een goochelaar moet voordoen, waarbij je moet opvallen door rare kledij aan te doen, door...

Mjah, dat was het ook niet meteen voor mij.

Dus besloot ik om mannen te bestuderen die van nature uit goed waren in het aanspreken van vrouwen, die er gewoon naartoe lopen en waar je ziet dat de vrouw liever heeft dat de man in kwestie blijft staan, dan dat hij zou weglopen.

Die mannen hebben me geleerd hoe je een goede openingszin kan gebruiken. En het geheim is er naartoe gaan en gewoon zeggen: "hey"

Dat is het, dat is de beste openingszin, meer moet dat niet zijn.

Al de andere soorten openingszinnen gaan haar meteen aantonen dat je indruk op haar probeert te maken, waardoor ZIJ meteen weet dat je haar al belangrijker vindt dan jezelf...en er geen aantrekkingskracht kan zijn.

OK, maar wat zeg je dan na de Hey?

Dat kan vanalles zijn, eerlijk waar, maar het beste is dat je het speels houdt.
Je kan bijv. haar mening vragen: "ik heb de mening van een vrouw nodig, ik heb dit hemd gekocht en weet niet zeker of ik m'n hemd nu in de broek of uit de broek moet doen?"

Daar krijg je zowieso een goede reactie op, MAAR het blijft ergens wel goedkeuring zoeken.

Enkele meer geavanceerde zinnen zijn bijv:

- hoe heet je? > zij zegt naam > ah goed want we waren net over je bezig en nu kunnen we er tenminste een naam op plakken > en je loopt opnieuw naar je vrienden. Wat later op de avond ga je gewoon langs en zeg je, al doorlopend, we waren niets slecht aan het zeggen hoor... ALS ze dan interesse had en heeft dan zoekt ze meteen een excuus om je tegen te houden. Terwijl er dus geen risico op afwijzing was. Let wel dat je alles met de glimlach doet.

- waarom kijk je zo kwaad? Ben je boos op mij? > euh neen waarom? > ah gewoon, ik vond dat je nogal vies keek > en je loopt verder

- gelukkige verjaardag he (deze werkt goed als je, ergens waar mensen gelukkig zijn zoals in de buurt van restaurants en bars, een groepje vrouwen gaat kruisen, je kiest er eentje uit en met de glimlach zeg je gelukkige verjaardag he). Vrouwen die ervoor open staan gaan je zelf aanspreken e.d.

Zoals je ziet zijn dit korte openers. Het is niet de bedoeling dat je lang blijft staan, een korte, krachtige intro en je gaat verder. Wat later op de avond kan je opnieuw kort langsgaan en ALS je voelt dat ze je daar probeert te houden, dan heb je beet. Doet ze dat niet, dan heb je toch een vrouw aangesproken zonder afwijzing.

Een voorbeeld van een opener waarbij je een iets langer gesprek kan voeren:

- hey, mijn zus is binnenkort jarig en ik wil een handtas voor haar kopen, waar heb je de jouwe gekocht die ziet er goed uit? ... zo'n zaken gaan ook altijd werken, al gaat de aantrekkingskracht explosiever stijgen bij de kortere intros die ik hiervoor gaf, die zijn iets riskanter, maar het rendement kan hoger liggen :-)

En als je de I don't care attitude op dit alles nog eens toepast, waarbij je haar op een onder de radar manier laat aanvoelen dat je dit voor JOUW plezier doet en niet om haar goedkeuring te zoeken, dan zal de aantrekkingskracht enkel stijgen.

Meer over de I don't care attitude, meer over hoe je omgaat met vrouwen eens je ermee aan de praat bent, eens je ermee afspraakjes maakt of ermee in een relatie zit kan je in de wekelijkste Tips & Advies mail vinden.

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden