Mentale Technieken om beter met een vrouw om te gaan

"Geert, leer me eens enkele mentale technieken om een vrouw aan te trekken", dat is het eerste wat ik hoorde toen ik in 2004 als datingcoach begon.

Stel je voor dat je door enkele specifiek gekozen zinnen te zeggen een vrouw op je verliefd kan maken. Dat ze daardoor enkel nog oog heeft voor jou, je veel wil aanraken en vooral veel in je buurt wil zijn.

Nu het spijtige is

Mentale Technieken keren zich als een boomerang tegen je

Er zijn dus geen truken die je kan gebruiken om haar voor de lange termijn verliefd op je te houden, dat zou ook niet eerlijk zijn naar de vrouw toe, MAAR, er zijn technieken die je op jezelf kan toepassen.

Laten we eerst eens eerlijk zijn. Heb je ooit al gedacht "zij is té mooi, te slim, te populair, te...." voor mij?

Ik heb dat vroeger veel gedacht. En daar loopt het fout. Ik zal je een klein geheimpje vertellen:

Een Vrouw zal Nooit Verliefd zijn of blijven op een man die ze als haar "mindere" bekijkt

Ze moet op één of andere manier naar je opkijken. En als je denkt dat je haar eigenlijk niet verdient, dan zal ze dat voelen omdat je dat in je Gedrag zal tonen.

En laat je gedrag nu net dé bepalende factor zijn waardoor een vrouw onbewust beslist of ze al dan niet verliefd op je wordt én blijft.

"Welk gedrag?" hoor ik je je al afvragen. Wel ik ben zelf veel beter geworden in het versieren en behouden door te bestuderen, door te leren hoe successvolle mannen het doen.

Je kent ze wel, de man die naar een knappe vrouw (te knap voor hem) toestapt, met haar begint te praten terwijl je al duidelijk de passie in haar ogen begint te zien en wat later gaat hij of met haar, of met haar nummer naar huis.

Zo'n mannen gedragen zich als een leider, en leiderschap is één van de karaktereigenschappen van een man waar een vrouw zich tot aangetrokken voelt.

Begin je het geheim hier te voelen?

Het gaat er niet om hoe je HAAR moet manipuleren, het gaat erom hoe je JEZELF moet manipuleren. Om rustig te blijven, gewoon jezelf te zijn (echt waar), en vol zelfvertrouwen te zeggen wat je wil zeggen. Zonder haar goedkeuring te zoeken, zonder je af te vragen "gaat ze dat wel leuk vinden wat ik zeg?".

In de nieuwsbrief en zeker in de Audio cursus praat ik over de "I don't Care Attitude", als je die jezelf toemeet, dan ga je ONMIDDELIJK voelen dat vrouwen anders, positiever op je aanwezigheid reageren.

Raar maar waar.

Als je die wekelijkse nieuwsbrief wil ontvangen dan kan je je hieronder inschrijven.

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden