Betalende Coaching

Vooraleer je met betalende coaching start raad ik je aan de nieuwsbrief te volgen. Zo leer je mij en mijn technieken vrijblijvend kennen.

 

Ik heb twee soorten van betalende coaching:

Het Downloadbare Audio Programma van 29 euro

Als je een stap verder wil gaan en méér wil dan de nieuwsbrief dan is de downloadbare audio cursus een goede optie. Dit zijn MP3 bestanden waarin ik in detail uitleg hoe je een betere relatie kan 'vinden' én hoe je er dan aan kan werken. De cursus duurt meer dan 5 uur en je kan hem volledig van thuis uit en op eigen tempo volgen.

De Cursus kost 29 Euro, bestaat uit 8 sessies en je kan er via je computer, telefoon, tablet of MP3 speler naar luisteren. Wil je hier meer info over of bestellen? Mail me dan op bestellen@versiercursus.com

 

De Privé coaching - 99 Euro per sessie

Mijn tijd is enorm beperkt en privé coaching geef ik slechts aan een select groepje van klanten. Voor de meeste mensen volstaat de hulp die je via de gratis nieuwsbrief of het downloadbare audio programma krijgt. Maar er zijn natuurlijk situaties waarbij hulp dringend is en een persoonlijke aanpak belangrijk wordt.

Bij Privé coaching krijg je een persoonlijke podcast. Dat betekent dat je me een mail stuurt met je volledige verhaal en probleem in. Ik denk daar enkele dagen over na, werk een strategie uit en neem alles voor je op in een MP3 bestand. Zo kan je er op eigen tempo naar luisteren, herhalen en het bijhouden. Wil je zo een privé coaching sessie bestellen of meer info? Contacteer me dan op privecoaching@versiercursus.com (opgelet, mijn agenda staat altijd goed vol, dus contacteer me zeker eerst om m'n beschikbaarheid na te gaan).

 

100% Confidentialiteit

Het spreekt voor zich dat ik confidentialiteit zeer hoog in het vaandel draag. Je liefdesleven is zeer persoonlijk. Tijdens de nieuwsbrieven hoor je me af en toe verhalen van anderen bespreken en beantwoorden. Dat gaat altijd om mensen die me uitdrukkelijk en schriftelijk de toestemming gegeven hebben om het via een publieke podcast te beantwoorden. Je kan me dus in alle vertrouwen mailen. Wat je me tijdens de privé coaching vertelt blijft m.a.w. 100% tussen ons.

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden