Hoe kan je zien of hij écht interesse in je heeft en klaar is voor een vaste relatie?

Mannen zitten helemaal anders in elkaar dan vrouwen. Ik wil je meer inzicht geven in hoe een man echt denkt.

Je gegevens zijn 100% Veilig en zullen nooit met anderen gedeeld worden.
De nieuwsbrief is volledig gratis en je kan je uitschrijven via een link die je in elke mail vindt. Hier is het privacy beleid.

"Wist je dat je kan nagaan of een man écht interesse in je heeft, je aan het lijntje houdt, klaar is voor een relatie (of niet) en meer?"

Ik ben deze site zo'n 10 jaar geleden gestart om de frustratie binnen relaties zoveel mogelijk weg te halen. Het frustreerde me wanneer ik vrouwen zag die hun tijd, hun energie en hun liefde in een man staken...om dan uiteindelijk van een kale reis thuis te komen.

Aangezien ik zelf een man ben weet ik heel goed hoe mannen denken én welke spelletjes ze spelen. Het is mijn bedoeling om je meer inzichten te geven in het gedrag van de man. Waarom spelen sommige mannen spelletjes en kan je nagaan of hij wel echt interesse heeft? Waarom is het echt belangrijk dat je een man de eerste stappen laat zetten?

Er zit een hele wetenschap achter aantrekkingskracht en hoe relaties werken voor een man. Voor een man werkt dat helemaal anders dan voor een vrouw. Sommige mannen hebben er bijv. helemaal geen probleem mee om te doen alsof ze geïnteresseerd zijn, maar eens je dan een stapje verder wil gaan haken ze af. Wanneer je bij een man voelt dat je zelf teveel moeite moet gaan doen, dan is dat al een belangrijk signaal dat er iets fout loopt.

Want een man die écht geïnteresseerd is, doet moeite. Veel moeite. Dat zit in zijn genen. Jouw ridder op het witte paard zou hard vechten om tot bij zijn prinses te raken. Maar hoe vind je zo'n man? Hoe zie je of hij de juiste man is voor jou?

Concreet gaan we het tijdens de 'nieuwsbrieven' hebben over de vier fasen van een relatie:

1. Waarom je best zelf niet het initiatief neemt (wat de theorie daarachter is) en hoe je hém uit zijn tent kan lokken.

2. De signalen waardoor je kan nagaan of een man het meent of met je voeten aan het spelen is (je aan het lijntje houdt).

3. Hoe je hem kan helpen om je uit te vragen (opnieuw, zonder dat jij hém uitvraagt, dat is belangrijk, ik leg tijdens de nieuwsbrief uit waarom.).

4. Wat doe je dan tijdens die afspraakjes? Waar praat je best wél en best niet over? Zijn er manieren waarop je kan weten of hij je echt ziet zitten?

5. Hoe ga je met hem om tijdens de relatie? Hoe zorg je ervoor dat de relatie niet saai wordt of dat hij plotseling interesse verliest en niet klaar is voor de volgende stap?

Wil je dat leren? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief en bekijk de andere soorten van coaching die ik aanbied.

3 soorten hulp

Gratis Wekelijkse Tips via E-Mail

De nieuwsbrief is de ideale plaats om te starten. Wekelijks stuur ik een artikel, een video of een audio bestand door waarin je leert hoe je betere resultaten kan behalen binnen je liefdesleven. Dat gaat van het vinden van de juiste man (eentje die niet met je voeten speelt), tot hoe je de eerste dates kan aanpakken én ook hoe je de relatie interessant kan houden zodat hij met jou verder wil gaan.

Downloadbare Audio Cursus voor 29 Euro

Als je een stap verder wil gaan en méér wil dan de nieuwsbrief dan is de downloadbare audio cursus een goede optie. Dit zijn MP3 bestanden waarin ik in detail uitleg hoe je een betere relatie kan 'vinden' én hoe je er dan aan kan werken. De cursus duurt meer dan 5 uur en je kan hem volledig van thuis uit en op eigen tempo volgen.

Meer Info
Prive Coaching (vanaf 99 Euro per sessie)

Mijn tijd is enorm beperkt en privé coaching geef ik slechts aan een select groepje van klanten. Voor de meeste mensen volstaat de hulp die je via de gratis nieuwsbrief of het downloadbare audio programma krijgt. Maar er zijn natuurlijk situaties waarbij hulp dringend is en een persoonlijke aanpak belangrijk wordt.

Meer info
Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden