Artikels

Mannen en Bindingsangst

Sommige mannen krijgen last van bindingsangst. Dat gebeurt soms zeer snel, maar meestal op het punt waarop jij, als vrouw, beslist dat je de relatie écht ziet zitten en naar de volgende fase van de relatie wil gaan. Wat kan je dan doen om die bindingsangst te vermijden? Lees verder.

 

Hoe kan je de aantrekkingskracht intact houden?

Het is je vast al eens opgevallen dat een man soms sexuele aantrekkingskracht kan voelen, graag bij je is, om dan plots een "andere man" te worden, die minder belt, minder wil afspreken en plots "andere dingen" te doen heeft. Hoe komt dat en waar loopt het mis? Lees verder.

 

Hij Flirt, maar meent hij het wel?

Sommige mannen kunnen met een vrouw flirten zonder ook maar enige echte interesse te hebben. Hoe komt dat en hoe kan je dat doorzien? Lees verder.

 

Waarom verliest een man interesse?

Waarschijnlijk begin je dan na te denken over wat je misschien verkeerd deed, waarom hij van gedacht veranderde. Was het omdat je zelf je gevoelens toonde? Was hij enkel geïnteresseerd in een vrijpartij, ... en je geraakt er niet aan uit. Lees verder.

 

Fysieke VS Emotionele aantrekkingskracht

Waarschijnlijk begin je dan na te denken over wat je misschien verkeerd deed, waarom hij van gedacht veranderde. Was het omdat je zelf je gevoelens toonde? Was hij enkel geïnteresseerd in een vrijpartij, ... en je geraakt er niet aan uit.Lees verder.

 

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden