Fysieke VS Emotionele aantrekkingskracht

Sommige vrouwen weten dat mannen om de 7 seconden aan sex denken... OK, alle vrouwen weten dat mannen om de 7 seconden aan sex denken.

Sommige vrouwen gebruiken dat om aantrekkingskracht te créeren. Ze proberen sexuele aantrekkingskracht op te wekken en wie weet gaan ze het eerste afspraakje al met de man naar bed.

Het probleem is dat de man geen emotionele aantrekkingskracht voelt en dat de kans groot is dat hij haar enkel zal ontmoeten voor de actie in de slaapkamer.

Wat spijtig is.

Maar stel dat de vrouw in kwestie eerst emotionele aantrekkingskracht zou opbouwen? Dan zou hij vooral verliefd worden op haar en zelf bij haar willen zijn en dus niet enkel voor de sex. Dat is de soort van aantrekkingskracht waarbij hij blij is wanneer ze een bericht stuurt, waarbij hij aan haar denkt,...niet elke 7 seconden maar kom, toch veel.

Emotionele aantrekkingskracht kan je op meerdere manieren creëren, één van de beste manieren is door wat speels te zijn én te blijven.

Wanneer een man jou wil versieren moet hij waarschijnlijk toch een beetje een uitdaging zijn? Correct?

Wel een man heeft net hetzelfde nodig, een vrouw die hem een beetje doet jagen. Ik wil niet te sexistisch zijn, maar een man gaat meer emotionele aantrekkingskracht voelen wanneer hij het gevoel heeft dat hij jou moet versieren, ipv omgekeerd.

Als je zelf het gevoel hebt dat JIJ al de berichtjes moet sturen, moet afspreken, moet dit moet dat... dan is de emotionele aantrekkingskracht laag gezakt. Je kan dat omdraaien door het initiatief opnieuw bij hem te leggen.

Hoe moeilijk dat ook is!

Mannen kunnen raar doen. Plots niets meer van zich laten horen of op een andere manier afstand nemen. Hoe komt dat?

Dat leer je allemaal tijdens de wekelijkse nieuwsbrief met tips. Je kan je hieronder via de blauwe knop inschrijven:

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden