Hoe kan je de Aantrekkingskracht intact houden?

Mannen kunnen plots minder tot een vrouw aangetrokken zijn, je hebt dat vast ooit al ergens gezien.

Mannen kunnen raar zijn. Wanneer de gemiddelde man verliefd wordt, blijft hij 'achter' de vrouw lopen tot hij haar heeft. Tot dat punt zal het al niet fout lopen.

Het gebeurt meestal erna.

Sommige vrouwen weten nog niet wat een man afschrikt, dus ik haal enkele zaken aan.

Té Close met hem worden kan een man afschrikken

Niet elke man zit zo in elkaar he, maar soms kan een vrouw een man afschrikken zonder dat ze het doorheeft. Door bijv. te vroeg over de 'toekomst samen' te praten, voordat hij er klaar voor is, door hem teveel te bellen of te smsen,... door kleine dingen die voor de vrouw zelf doodnormaal lijken. Maar voor de man niet.

Ik ga hier niet verder in detail gaan (dat doe ik in de nieuwsbrief) maar dit is dus belangrijk.

Geen FUN meer hebben samen

Cyndi Lauper zong: Girls just wanna have fun, en ze had gelijk. Maar mannen hebben die fun ook nodig. Een man zal altijd bij een vrouw blijven wanneer hij zich beter voelt mét haar, dan zonder haar erbij.

En wanneer is dat zoal? Wanneer er fun is. Wanneer de momenten samen positief ipv negatief geladen zijn. "waarom was je te laat?" , "ben je boos?" , "zie je mij nog graag?"... zijn bijv. negatief geladen vragen die de aantrekkingskracht snel kapot kunnen maken.

Het leven kan natuurlijk niet altijd fun zijn, iedereen heeft zijn mindere momenten, maar zeker in relaties is het belangrijk dat er meer fun dan negativeit is

Onvoorspelbaar zijn

Ook weer iets raar, maar de bedoeling is dat ik eerlijk ben. Mannen blijven verliefd tot ze de vrouw hebben, vertelde ik. Dus als je als vrouw onvoorspelbaar bent, dan heeft hij nooit het gevoel dat hij je volledig heeft.

Voor ik datingcoach werd bestudeerde ik sucessvolle relaties waarbij zowel de man als de vrouw smoorverliefd waren. En iets raar viel mij op: Zowel de man als de vrouw waren geen van beide 100% zeker van elkaar in die relaties.

Er was vertrouwen, er was vanalles, maar de man bleef de vrouw verleiden, bleef ermee flirten én omgekeerd. Het spel van de verliefdheid was nooit gestopt, door een tikkeltje onvoorspelbaarheid.

En hoe je die onvoorspelbaarheid in je voordeel kan gebruiken leg ik uit in de wekelijkse nieuwsbrief en MP3 podcasts die ik verstuur. Als je die nog niet volgt, dan kan je je hieronder kosteloos inschrijven om te leren waarom mannen doen wat ze doen.

Mannen kunnen raar doen. Plots niets meer van zich laten horen of op een andere manier afstand nemen. Hoe komt dat?

Dat leer je allemaal tijdens de wekelijkse nieuwsbrief met tips. Je kan je hieronder via de blauwe knop inschrijven:

Een intensere relatie?

Ontvang gratis tips die je helpen om
de grootste fouten tijdens het daten én tijdens je relatie te vermijden